Una dona jove escolta música amb auriculars intrauriculars de la marca ISY, en un camp amb brins d’herba alts, ambient estiuenc de posta de sol

Sostenibilitat

Preservar el medi ambient? Total ISY!

ISY aposta per la preservació del medi ambient i la sostenibilitat: i no ho fa per seguir una tendència. Per nosaltres és obvi posar el nostre granet de sorra per cuidar el planeta amb una manera de fer responsable i ambientalista.

 

Per aquest motiu, els nostres cartutxos de tinta ISY son únicament productes reciclats. Un cartutx ISY es tradueix en menys residus al medi ambient, i aquest cartutx té una qualitat equivalent a ña dels productes originals del fabricant). El resultats són els mateixos: Amb els nostres cartutxos de tinta imprimireu com a mínim el mateix número de pàgines que amb el producte original.

 

Dades clau sobre l’assortit

- Un total de 58 articles per a Brother, Canon, Epson i HP.

- Tots els productes son refabricats, és a dir, són cartutxos reciclats.

- L’embalatge està fet de paper reciclat 100 %, produït i processat a Alemanya.

Els avantatges

El disseny extraordinari no ha de ser car: ISY és sinònim de productes funcionals que entusiasmen amb el seu aspecte modern i cuiden de la vostra butxaca. Tan hi fa si voleu convèncer en una reunió de negocis o relaxar-vos a la piscina: amb ISY sempre estareu perfectament equipats.

 

Ús fàcil: Tecnologia intel·ligent, ús comprensible
Fets per usar quan us moveu: Detallas que s’adapten a vós
Connectar, començar: Simply connected: gràcies al Plug & Play